Revelique kozmetika, dvije godine sa Vama

Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstva

Revelique kozmetika, dvije godine sa Vama
Internacionalni kozmetički brend koji je započeo svoj put u svijet iz Bosne i Hercegovine

REVELIQUE COSMETICS već dvije godine posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Do sada, Revelique proizvodi su postali popularni saputnici u neseserima bh. dama – prvenstveno zbog visoke kvalitete po atraktivnim cijenama.
Internacionalna kozmetička linija iz Austrije je svoj uspješni put u svijet započela iz Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući svom ekskluzivnom partneru CM-u, proizvodi Revelique kozmetike su sada dostupni u pedeset odabranih CM trgovina, dok su na početku bili dostupni u samo devet.
Revelique ima za cilj da, dugoročno gledajući, postane jaka konstanta na području dekorativne kozmetike, pogotovo u BiH, i da u suradnji sa svojim distributerom CM-om budu zastupljeni, bez iznimke, u svim CM trgovinama na tržištu.
U interesu kupaca, Revelique konstantno radi na održavanju visokog kvaliteta proizvoda, a istovremeno uvijek razmišlja o redovnim akcijskim ponudama i raznim popustima.
„Naravno, ne može se govoriti o našem uspjehu bez zahvalnosti našim partnerima Ovnak i CM. Oni su nas uvijek podržavali i vrlo smo sretni da smo bili u mogućnosti osvojiti najveći lanac kozmetičkog distributera u BiH. U teškim vremenima, kada na tržištu dominiraju međunarodne firme, nije lako uspostaviti i proširiti profesionalni lokalni lanac. Bosna i Hercegovina može biti vrlo ponosna na firme poput CM-a, koje bi trebalo aktivno podržati.“ – objašnjava Jair Zelmanovics, direktor i partner Revelique Cosmetics.
„Već u prvoj godini, Revelique je kao potpuno nova kozmetička marka uspjela da podigne prodaju na nivo, koji je bio iznad naših očekivanja. Već smo među 10 najprodavanijih brendova lanca drogerija CM. U drugoj godini smo dostigli prodaju koja je na nivou brendova, koji su već 10 ili više godina na tržištu – ukupni rast prodaje u drugoj godini bio je 20 posto. U narednoj godini također očekujemo porast prodaje za dodatnih 20 posto, jer planiramo uvesti nove proizvode. Još jedan pokazatelj: 2012. je Revelique Cosmetics bio zastupljen u 10 CM filijala – 2014. taj broj iznosi 50. Drago nam je da redovito dobijamo pozitivne reakcije o našim proizvodima kao i o našem brendu.“ – sa zadovoljstvom konstatuje g. Zelmanovics.

Kompanija ne brine samo o svojim kupcima, već pokazuje i društvenu odgovornost. Zahvaljujući Revelique Cosmetics i njihovom partneru CM/Ovnak, Pionirska dolina je prošle godine sretno udomila četiri nove životinjske vrste, odnosno trinaest novih životinja, a Valabi klokani su ove godine dobili mladunce.

Općenito o Revelique Cosmetics:
Revelique Cosmetics je internacionalni kozmetički brend iz Austrije. Asortiman Revelique kozmetike broji više od 100 proizvoda u različitim kategorijama dekorativne kozmetike. Revelique Cosmetics se pozicionira s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog brenda, po veoma atraktivnoj cijeni. Ističe se bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima.

face